Љубовни СМС пораки 1
Четврток, 19 Ноември 2009 22:40
Кога ја погледнав твојата прекрасна насмевка, допрев нежната рака, срцето засекогаш ми остана твое... Ќе бидам пламен кој никогаш не гасни... пламен кој гори на твојата љубов.

Ги научив десетте божји заповеди, па се најдов во голема беда, бидејќи десеттата заповед учи никого и ништо да не посакувам, а јас посакувам твоите усни засекогаш да бидат мои.

На моето тело се отисоците од твоите прсти, на усните имам вкус на твоите усни, на перницата влакна од твојата коса - со тебе дознав што е тоа вистинска Љубов.

Ти си светлост во темнината на животот, ти си единствената нота од мојата музика, ти си бескрајната тајна на моите сништа, ти си мојот живот, ти си ми се - те сакам.

Стави ме како знак на срце, како печат на својата рака, бидејќи љубовта е јака како смрт. Многу вода не може да ја угасне, ниту пак река да ја потопе љубовта која ја чувствувам кон тебе.

Бог на светот му подари три светлости: Едно сонце да свети дење, една месечина да свети ноќе и моите очи да светат кога ќе те погледнат тебе.

Бог на светот му подари три светлости: Едно сонце да свети дење, една месечина да свети ноќе и твоите очи да светат за мене.

Ако за момент ги затвориш своите очи, ќе знаеш дека е среќа кога имаш некој на кој можеш да се ослониш и ќе знаеш дека тој некој кој го сакаш, кај и да е, засекогаш ќе биде покрај тебе.

Ангели ќе те чуваат, дожд за тебе ќе врни. Некој од небо ѕвезди ќе ти спушти, свет ќе ти поклони, но запомни, никој како мене нема да те љуби.

Срцето е богатство кое не се продава, туку се поклонува. А јас го поклонив срцето на ангелот кој штотуку ја чита оваа порака.

Да ми даде Бог последна желба да одберам, би те одбрал/а тебе. Само една ноќ со тебе, таму е домот за срцето мое, таму да остарам.

Сакам дамо тебе да те сакам, да те сакам топло, долго и нежно, да бидам среќна/среќен со тебе и нашата љубов да трае вечно.

Од нашиот прв поглед те сонувам, од нашиот прв состанок ми требаш, од нашиот прв допир те посакувам, од нашиот прв бакнеж те сакам.

Сакам да бидам сон во твојата најубава ноќ, сакам да бидам љубов што низ усните ќе ти помини, сакам да бидам мисла во мислите твои, сакам да бидам дел од животот твој.

Повеќе би сакал да немам ништо, а да те имам тебе, отколку да имам се а тебе не.

И додека сјае сонцето од твоите очи, додека блескаат ѕвезди од твоите зеници, јас ќе бидам разиграна птица во безгрижен лет која пие нектар од твоите усни.
Љубовни СМС пораки 1
  Proviron 25mginstallment loans . In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra Sale. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.
  • Настани
  • Музика
  • Спорт
  • Филм
>>11.07.2014 Portal
Space Wire, Live
>>11.07.2014 Hauz Bar
Беличанска Трио
>>11.07.2014 Lektira
Brass Brothers
>>11.07.2014 Positive
DjFace / ANDREJ GJOSEV
>>11.07.2014 Rascekor
Latino Fiesta / Ricardo Hernandez & Petar 4
>>12.07.2014 Positive
D.j. Rondevu New York
>>12.07.2014 Hauz Bar
Owl Night Long
>>13.07.2014 Positive
Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar LATINO
Број 1 на светските листи 106.6 fm:

Australia: Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Austria: Robbie Williams - Bodies
Belgium: K3 - Mamase!
America: Jay Sean Feat. Lil Wayne - Down
Canada: The Mission District - So Over You Ep
Denmark: Alphabeat - The Spell
Holland: K3 - Mamase!
Finland: Jarkko Martikainen - Polte Paratiisiin
France: Tom Frager And Gwayav - Lady Melody
Ireland: Cheryl Cole - Fight For This Love
Italy: Noemi and Fiorella Mannoia - L'amore Si Odia
New Zealand: Ke$Ha - Tik Tok
Norway: Kent - Tontarna
Portugal: The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Spain: Nelly Furtado - Manos al aire
Sweden: Darin - Viva La Vida
Switzerland: Robbie Williams - Bodies
Uk: Cheryl Cole - Fight For This Love
Germany: Robbie Williams - Bodies
Argentina: Nelly Furtado - Manos al aire
Brazil: Lady GaGa - Paparazzi
Luxembourg: Robbie Williams - Bodies
Romania: David Guetta and Kelly Rowland - When Love Takes Over
Chile: Lady Gaga - Poker Face
Turkey: Madonna - Celebration
Poland: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Ice Age 4: Continental Drift
The Hunger Games
Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Последно Вицеви

Застанува полицаец автобус во кој се наоѓаат четориесет Јеховини сведоци. Влегува внатре и го прашува возачот:
- Па добро што е ова?

повеќе...
 

Одат две плавуши во театар и прашуваат на каса:
Извинете имате карти?
Касиерката прашува: За Хамлет?
Плавушите: Не, не за нас...

повеќе...
 

Разговараат дечко и девојка и дечкото и вика на девојката: можи да те викам Ева?
Девојката одговара: Можи, а зошто?
Па дека ми си прва.
А девојката вели: А јас можи да те викам Пежо?
Дечкото: А зошто?
Девојката: Дека ми си 207-ми...

повеќе...

Последно Муабет

Екслузивно и изворно ви ја пренесуваме жалбата која стигна од еден пенис до управата, во други земји ова би се третирало како мобинг, но погледнете каков одговор...

повеќе...
 

Малку хумористичен поглед на тоа како се зборува во светот, а како истата реченица би била кажана кај нас.

Во светот:
Драг колега, долго време не сме се виделе.

повеќе...
 

Жените може да се прогласат за најдобар хардверски Firewall на светот, не верувате, прочитајте го следното мошне едноставно објаснување.

1. Една човечка келија содржи 75MB генетски информации.

повеќе...

Последни СМС пораки

На денешен ден пред xx години е родено едно прекрасно бебенце со кое Земјата доби непроценлив дар. На таа неверојатна особа и посакувам среќен роденден и еден прекрасен ден...

повеќе...
 

Нека оваа порака стигне до тебе, нека те гушне место мене, нека те бакне на овој ден и нека ти посака-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН.

повеќе...
 
Кога ја погледнав твојата прекрасна насмевка, допрев нежната рака, срцето засекогаш ми остана твое... Ќе бидам пламен кој никогаш не гасни... пламен кој гори на твојата љубов.
повеќе...