Многу статистики покажуваат дека маркетингот е битен и клучен фактор за успех во бизнисот.
Со оглед дека интернетот од ден на ден се повеќе се распространува, и сериозно наметнувајќи се како неопходност во нашето секојдневие, и станува веќе достапен хоризонт на кого може да се поставуваат рекламни пораки, тимот на BitolskaSema отстапува дел од просторот на својата страна за Ваше промовирање.


Од искуството кое го имаме стекнато, но и од побарувањата на нашите клиенти ги подготвивме следните решенија за ваше претставување на нашиот веб портал www.BitolskaSema.com.mk:

- Поставување на ваш банер (слика или анимација) на закупен временски период на едно од шесте предвидени позиции за рекламен банер на нашата страна кои можете да ги погледнете на сликата која е презентирана подолу.
- Поставување на ваш банер (слика или анимација) на закупен број на прегледувања на едно од шесте предвидени позиции за рекламен простор на нашата страна.
- Ваша слика или анимација на интро страна, страна која се појавува при прв пристап на домејнот BitolskaSema.com.mk или BitolskaSema.org.
- Печат лого (watermark) на сликите кои се објавуваат од страна на администраторите на нашиот веб портал и се во директна сопственост на порталот, односно се однесуваат на забавите на кои тимот на BitolskaSema слика.
- Рекламен банер како прва слика на 5-те слики кои автоматски се менуваат и се наоѓаат на насловната страна на порталот.

Секое друго рекламирање може да биде договорено со одговорното лице на веб порталот www.BitolskaSema.com.mk, доколку истото е во согласност со правилата и условите за рекламирање на порталот.

За секакви дополнителни информации, можете да не контактирате преку нашата контакт форма или пак на нашиот mail contact[at]bitolskasema.org.

Маркетинг на BitolskaSema
  Where To Buy EquipoiseThe best way to go for you to know the credible Michigan Loans Online providers. But at the same time, it acts only with sexual arousal. Cheap Viagra has a number of advantages in comparison with injections in the sexual organ or other procedures aimed at treatment of impotency.
  • Настани
  • Музика
  • Спорт
  • Филм
>>11.07.2014 Portal
Space Wire, Live
>>11.07.2014 Hauz Bar
Беличанска Трио
>>11.07.2014 Lektira
Brass Brothers
>>11.07.2014 Positive
DjFace / ANDREJ GJOSEV
>>11.07.2014 Rascekor
Latino Fiesta / Ricardo Hernandez & Petar 4
>>12.07.2014 Positive
D.j. Rondevu New York
>>12.07.2014 Hauz Bar
Owl Night Long
>>13.07.2014 Positive
Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar LATINO
Број 1 на светските листи 106.6 fm:

Australia: Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Austria: Robbie Williams - Bodies
Belgium: K3 - Mamase!
America: Jay Sean Feat. Lil Wayne - Down
Canada: The Mission District - So Over You Ep
Denmark: Alphabeat - The Spell
Holland: K3 - Mamase!
Finland: Jarkko Martikainen - Polte Paratiisiin
France: Tom Frager And Gwayav - Lady Melody
Ireland: Cheryl Cole - Fight For This Love
Italy: Noemi and Fiorella Mannoia - L'amore Si Odia
New Zealand: Ke$Ha - Tik Tok
Norway: Kent - Tontarna
Portugal: The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Spain: Nelly Furtado - Manos al aire
Sweden: Darin - Viva La Vida
Switzerland: Robbie Williams - Bodies
Uk: Cheryl Cole - Fight For This Love
Germany: Robbie Williams - Bodies
Argentina: Nelly Furtado - Manos al aire
Brazil: Lady GaGa - Paparazzi
Luxembourg: Robbie Williams - Bodies
Romania: David Guetta and Kelly Rowland - When Love Takes Over
Chile: Lady Gaga - Poker Face
Turkey: Madonna - Celebration
Poland: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Ice Age 4: Continental Drift
The Hunger Games
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Фудбалски резултати живо

Последни видеа