Деловник
Деловник

Деловникот е апликација каде што можете да ја внесете вашата фирма, организација или дејност, односно податоци за истата. Со една едноставна намена, полесно пронаоѓање на вашата фирма, организација или дејност на најраспространетиот медиум на светот, интернетот.

Внесување на вашата фирма.
Внесување на вашата фирма, организација или дејност се врши мошне едноставно, единствено треба да кликнете на копчето Додај запис и да ја пополните формата со основните информации за вашата фирма, дејност или организација.
Полињата назначени со (*) се задолжителни и доколку не ги внесите нема да можете да ја објавите посакуваната информација.
Откако ќе ги внесите основните информации треба да одберите некоја од категориите во која спаѓа вашата фирма, организација или дејност, можете да изберите максимум 5 категории од набројаните најдолу на формата. Избирање на категорија се врши со кликање на една од категориите (за да ги погледнете сите подкатегории треба да кликнете на + од левата страна на името на категоријата) и потоа кликање на копчето означено со ">>" со што ќе ја додадете категоријата во десниот квадрат каде се гледаат категориите кои до сега ги имате одбрано. Доколку сакате да отстраните некоја категорија одберете ја од десната страна и кликнете на копчето означено со "<<".
Откако ќе ги изберете категориите само кликнете на Испрати и вапата информација ќе биде испратена, единствено што останува е да биде одобрена од нашите администратори, истото ќе биде направено во најбрз можен рок, веднаш штом ќе бидат проверени информациите.

Напомена: Доколку подоцна сакате да ги измените информациите кои ги имате внесено за вашата фирма, тогаш ќе мора да бидете регистрирани и најавени на BitolskaSema.com.mk при внесување на информациите.

Бироканцелариски материјали, компјутери (-/4 )

Возила и опрема (-/6 )

Владини и невладини институции (-/2 )

Градежништво и геодезија (-/11 )

Деловни и сервисни услуги (-/9 )

Дрвна индустрија (-/3 )

Електроника, електротехника и енергетика (-/7 )

Занаетски услуги (-/5 )

Земјоделие (-/5 )

Култура (-/4 )

Машинска индустрија (-/3 )

Медицина и опрема (-/6 )

Образование (3/6 )

Претпријатија од општ интерес (-/7 )

Сообраќај (-/8 )

Спорт и опрема (-/6 )

Сточарство, живинарство и домашни миленици (-/4 )

Текстил, бутици и обувки (-/7 )

Угостителство и туризам (1/6 )

Финансиски услуги (-/5 )

Хемиска индустрија (-/4 )

Храна и пијалоци (-/6 )

Цвеќе, бижутерија и играчки (-/3 )

Правен факултет Кичево, дисперзирани студии Битола

Прилепска ББ
7000 Битола
Р.Македонија

Правен факултет Кичево, дисперзирани студии Кичево

ул. Рудничка Б.Б. - Кичево
6250 Кичево
Р.Македонија

Правен факултет Кичево, дисперзирани студии Струга

Владо Малески - Тале бр.24 (детско одморалиште Мајски цвет)
6000 Струга
Р.Македонија

ЗК ПЕЛАГОНИЈА АД БИТОЛА

Борис Кидриќ бр 3
7000 Битола
Македонија

Pizzeria Restauran Leo

Marshal Tito (Sirok Sokak) 115
7000 Bitola
Makedonija
EnglishMak

EnglishMak

englishmak.com
1000 Skopje
Makedonija
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds