Секс едукација: Што сакаат жените
Вторник, 04 Март 2014 21:29

Што сакаат женитеДо сега на нашиот сајт имаме постирано преку пеесетина секс позиции кои се надеваме дека ви се допаднаа и ви помогнаа во зачинување на вашиот сексуален живот, овој пат се осврнуваме на она што жените го сакаат...,

односно кои секс позиции тие би ги избрале како највозбудливи и во кои позиции можат најлесно да постигнат оргазам.

Посетителките на сајтот Catch-Women гласаа за најдобрите 10 кама-сутра позиции при кои тие се чуствуваат најудобно и сексуалната тензија од нивна страна е најголема, ова се десетте секс позиции кои тие ги избраа:

 


Како додаток на ова додаваме и интервју на неколку жени кои го опишуваат своето сексуално искуство, односно која секс позиција најлесно ги доведува до оргазам:

 


Дали вие се согласувате со нивното мислење?

Секс едукација: Што сакаат жените
  Winstrol Online SaleThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. Female Cialis is prescribed to improve the quality of sexual life, to enhance the sensual reaction. It is also prescribedin case of frigidity and anorgasmia, decreased libido and hormonal changes that cause sexual dysfunction.
  • Настани
  • Музика
  • Спорт
  • Филм
>>11.07.2014 Portal
Space Wire, Live
>>11.07.2014 Hauz Bar
Беличанска Трио
>>11.07.2014 Lektira
Brass Brothers
>>11.07.2014 Positive
DjFace / ANDREJ GJOSEV
>>11.07.2014 Rascekor
Latino Fiesta / Ricardo Hernandez & Petar 4
>>12.07.2014 Positive
D.j. Rondevu New York
>>12.07.2014 Hauz Bar
Owl Night Long
>>13.07.2014 Positive
Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar LATINO
Број 1 на светските листи 106.6 fm:

Australia: Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Austria: Robbie Williams - Bodies
Belgium: K3 - Mamase!
America: Jay Sean Feat. Lil Wayne - Down
Canada: The Mission District - So Over You Ep
Denmark: Alphabeat - The Spell
Holland: K3 - Mamase!
Finland: Jarkko Martikainen - Polte Paratiisiin
France: Tom Frager And Gwayav - Lady Melody
Ireland: Cheryl Cole - Fight For This Love
Italy: Noemi and Fiorella Mannoia - L'amore Si Odia
New Zealand: Ke$Ha - Tik Tok
Norway: Kent - Tontarna
Portugal: The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Spain: Nelly Furtado - Manos al aire
Sweden: Darin - Viva La Vida
Switzerland: Robbie Williams - Bodies
Uk: Cheryl Cole - Fight For This Love
Germany: Robbie Williams - Bodies
Argentina: Nelly Furtado - Manos al aire
Brazil: Lady GaGa - Paparazzi
Luxembourg: Robbie Williams - Bodies
Romania: David Guetta and Kelly Rowland - When Love Takes Over
Chile: Lady Gaga - Poker Face
Turkey: Madonna - Celebration
Poland: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Ice Age 4: Continental Drift
The Hunger Games
Madagascar 3: Europe's Most Wanted