Кратката коса повторно е хит
Вторник, 11 Септември 2012 21:12

Кратка фризураМодерна и доста женствена, кратката коса повторно станува хит помеѓу светските ѕвезди и младите личности. Иако во такво издание во минатото можевме да ги забележиме...

ѕвездите кои сакаа да ја истакнат својата софистицираност и лежерност, оваа есен кратката коса преминува во нов-стар моден тренд.Доколку размислувате на промена на вашата фризура најбитно е да внимавате на обликот на вашето лице, па според тоа да ја изберите должината на косата која најмногу ви одговара.

Многу кратката коса ги истакнува цртите на лицето и неговите обележја, како што се очите или носот, затоа мошне битно е да одберите стил и облик на фризурата која ќе ви одговара на физиономијата на вашето лице и ќе ги истакне правилните делови.

Сепак кратката фризура не прилега на секој, доколку имате округло или овално лице оваа фризура би била вистинска за вас, во друг случај доколку имате срцелико, квадратно или долгунесто лице изборот на кратка фризура би паднал на тоа дали сакате да ги истакните вашите очи, нос или уши, бидејќи сакале или не тие ќе дојдат во израз.

За оние кои сепак сакаат да го испробаат ваквиот тренд, би ви препорачале најпрво да експериментирате со подолга pixie cut фризура, па потоа да се одлучите на поголем чекор.

Кратката коса повторно е хит
  Testosterone Propionate Buy OnlinePayday Loans In Virginia. Of course, the choice is not that easy, as there exist great number of different preparations. Notwithstanding, Cialis is the one that definitely differs from all other products.
  • Настани
  • Музика
  • Спорт
  • Филм
>>11.07.2014 Portal
Space Wire, Live
>>11.07.2014 Hauz Bar
Беличанска Трио
>>11.07.2014 Lektira
Brass Brothers
>>11.07.2014 Positive
DjFace / ANDREJ GJOSEV
>>11.07.2014 Rascekor
Latino Fiesta / Ricardo Hernandez & Petar 4
>>12.07.2014 Positive
D.j. Rondevu New York
>>12.07.2014 Hauz Bar
Owl Night Long
>>13.07.2014 Positive
Zoki Conga, Dadoni Trumpet & Dj Mikar LATINO
Број 1 на светските листи 106.6 fm:

Australia: Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Austria: Robbie Williams - Bodies
Belgium: K3 - Mamase!
America: Jay Sean Feat. Lil Wayne - Down
Canada: The Mission District - So Over You Ep
Denmark: Alphabeat - The Spell
Holland: K3 - Mamase!
Finland: Jarkko Martikainen - Polte Paratiisiin
France: Tom Frager And Gwayav - Lady Melody
Ireland: Cheryl Cole - Fight For This Love
Italy: Noemi and Fiorella Mannoia - L'amore Si Odia
New Zealand: Ke$Ha - Tik Tok
Norway: Kent - Tontarna
Portugal: The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Spain: Nelly Furtado - Manos al aire
Sweden: Darin - Viva La Vida
Switzerland: Robbie Williams - Bodies
Uk: Cheryl Cole - Fight For This Love
Germany: Robbie Williams - Bodies
Argentina: Nelly Furtado - Manos al aire
Brazil: Lady GaGa - Paparazzi
Luxembourg: Robbie Williams - Bodies
Romania: David Guetta and Kelly Rowland - When Love Takes Over
Chile: Lady Gaga - Poker Face
Turkey: Madonna - Celebration
Poland: Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Ice Age 4: Continental Drift
The Hunger Games
Madagascar 3: Europe's Most Wanted